Dealer worden

Welkom bij JTC Scooters – jouw betrouwbare partner voor hoogwaardige scooters met stijl. Als ervaren producent en groothandel in scooters met meer dan 20 jaar expertise, zijn we op zoek naar gepassioneerde scooterwinkels om ons groeiende netwerk van dealers uit te breiden.

waarom kiezen voor jtc scooters?

Bij JTC Scooters staan we synoniem voor kwaliteit, uitstraling en exclusief design. Ontworpen met de modernste technologie en oog voor detail, bieden onze scooters een unieke rijervaring. Ons assortiment omvat motorscooters van 125 cc, scooters van 50 cc (klasse A en B) en elektrische scooters, zodat je klanten een breed scala aan keuzemogelijkheden hebben.

Wilt u dealer worden of heeft u vragen? Contacteer ons.
  • E-mail: info@jtc-scooters.be
  • Telefoon: 014 728 950
  • Mobiel/ Whatsapp: +32 495 33 09 33Of
Of kom eens langs in onze showroom
Bekijk onze sociale media
ontdek onze modellen en accessoires

Van de klassieke Bella scooter tot krachtige motorscooters en milieuvriendelijke elektrische modellen – bij JTC Scooters vind je ze allemaal. Onze scooters worden (optioneel) geleverd met een reeks luxe accessoires, waaronder een valbeugelset, aluminium voetplaten, USB-aansluiting, aluminium velgen, white wall banden en nog veel meer.

Betaalbare prijzen, hoogwaardige kwaliteit

Wij geloven dat kwaliteit betaalbaar kan zijn. Contacteer ons om de prijslijst met gedetailleerde informatie over onze competitieve prijzen en dealermarges te ontvangen. 

JTC Gelato
interesse om dealer te worden? contacteer ons nu!

Wij zijn op zoek naar gedreven dealers in verschillende regio’s die klaar zijn om de wereld van JTC Scooters te omarmen. Neem contact met ons op voor verdere besprekingen en ontdek hoe een samenwerking met ons wederzijdse voordelen kan opleveren.

Ontdek onze modellen op onze website of breng een bezoek aan ons showroom voor een vrijblijvende kennismaking.

Zet de eerste stap naar een succesvol partnerschap en wordt een JTC Scooters dealer!