JTC Palermo

Ontdek de ultieme combinatie van stijl, comfort en prestaties met de JTC Palermo 125 cc, de klassieke motorscooter die je moeiteloos door de stad manoeuvreert met een onmiskenbare retro look. Dankzij de geavanceerde technologieën en het doordachte ontwerp van JTC Scooters ervaar je niet alleen aangenaam rijplezier, maar ontsnap je ook soepel aan de frustraties van het stadsverkeer.

De krachtige fuel injectie motor luchtgekoeld van de JTC Palermo zorgt voor een efficiënte en zuinige rit, terwijl de bagagedrager de praktische kant van deze scooter benadrukt. Het dubbele zadel en de handige voetsteunen maken het mogelijk om comfortabel een passagier mee te nemen, waardoor elke rit een gedeeld avontuur wordt.Niet geschikt voor constant snelweg gebruik , gewoon lekker toeren en genieten 

Beschikbare kleuren: groen, oranje en blauw. De JTC Palermo is niet alleen een statement op de weg, maar ook een expressie van jouw eigen stijl.

Specificaties JTC Palermo 125 cc

JTC Palermo motorscooter 125CC groen
JTC Palermo motorscooter 125CC oranje
JTC Palermo blauw 125CC motorscooter

Groen

Oranje

Blauw

Prijzen JTC Palermo 125 cc

Standaard uitvoering: € 2.099 (incl. btw) + € 75,00 rijklaarmaakkosten

Opties:

Maak je JTC Palermo compleet met de diverse beschikbare accessoires. Personaliseer je rijervaring met topkoffers, dubbele zadels, windschermen, aluminium voetplaten, een valbeugel set en nog veel meer. Creëer de perfecte scooter die voldoet aan jouw behoeften en wensen.

  • Topkoffer in kleur: €100,00
  • windscherm : 99,95€

Ontdek de vrijheid van moeiteloos rijden en onderscheid jezelf met de JTC Palermo 125 cc. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van klassieke esthetiek en moderne functionaliteit. Maak elke rit een uniek avontuur met JTC Scooters.

Wilt u deze scooters komen bekijken? Of heeft u nog vragen. Kom gerust eens langs bij één van onze verkooppunten of contacteer ons

JTC Palermo 125cc oranje bagagedrager
JTC Palermo achterkant groen
JTC Palermo Oranje voorkant