JTC Tiger

Ontdek de opwindende wereld van de JTC Tiger, een sportieve scooter met een gedurfde uitstraling en state-of-the-art technologie. Bij JTC Scooters streven we naar topkwaliteit, en daarom is de JTC Tiger standaard uitgerust met een Euro 5 EFI fuel injectie motor voor optimale prestaties.

De JTC Tiger, een ruim bemeten model, biedt niet alleen een krachtige rijervaring maar ook praktische elementen zoals voetsteunen voor een passagier en een dubbel geveerd achterwiel, waardoor het ideaal is voor twee personen. Met schijfremmen aan zowel de voor- als achterzijde ben je verzekerd van maximale veiligheid. Bovendien dragen de grote 12 inch wielen bij aan een comfortabele en plezierige rijervaring.

Blijf verbonden met moderne gemakken zoals het digitale dashboard, energiezuinige LED-verlichting en een handige USB-aansluiting. 

Kies jouw snelheidsklasse met de beschikbare opties van klasse A (25 km/uur) en klasse B (45 km/uur). 

Specificaties

Kleuren JTC Tiger 50 cc scooter

Personaliseer je rit met de kleur die bij jouw stijl past: groen/wit of zwart/rood.

JTC Tiger 50 cc scooter groen
JTC Tiger 50 cc scooter zwart rood

Groen/wit

Zwart/rood

Prijzen JTC Tiger 50 cc scooter

€ 1.999 (incl. btw) + € 75,00 rijklaarmaakkosten

optie : drager voor montage topkoffer : 50€ incl btw 

Stap in de wereld van de JTC Tiger en ervaar de perfecte combinatie van stoerheid, technologie en comfort. Bestel nu en geef jouw rijervaring een nieuwe dimensie met JTC Scooters.

Wilt u onze scooters eens komen bekijken? Of heeft u nog vragen?
Kom gerust eens langs bij één van onze verkooppunten of contacteer ons

"Wat een plezier heb ik met mijn nieuwe scooter, al direct 50km op de teller. Zalig rijden en al veel complimentjes gehad over het design. Superblij! 🛵🌞😎"